Alcudia Mallorca

Hvis du savner inspiration til din næste rejse, kan det være en mulighed at overveje Alcudia på Mallorca. Alcudia har i mange år været hjemsted for rigtig mange danske turister, så hvis du endnu ikke har været der, er det måske på tide.

Alcudia er det perfekte ferieparadis, og du kan finde alt, hvad hjertet begærer. Om det så er strandhoteller, kæmpe swimming pools eller bare en fantastisk by med masser af restauranter, barer og caféer, hvor der er plads til at nyde hinandens selskab.

Så billigt kan du flyve til Mallorca

Hvis du gerne vil billigt til Mallorca, kan det være en god idé at booke fly og hotel hver for sig. Flybilletterne til Mallorca koster efterhånden ikke særlig meget, og det er endda muligt at komme derned fra København for under 1000 kroner tur-retur. Er du bare på jagt efter en one-way billet, kan du få den fra 2-300 kroner.

Det er som regel godt nok uden bagage, så det skal du lige regne med oveni, hvis du gerne vil have din kuffert med. Men det er stadig utrolig billigt at flyve til og fra Mallorca fra København af.

Husk at prøve stranden

Noget af det bedste ved Alcudia er uden tvivl den smukke strand. Alcudia bugten strækker sig i mange kilometer, og der er bare tale om en af Europas absolut lækreste sandstrande med hvidt sand og krystalblåt vand. Det er en af de smukkeste og bedste strande, du kan komme til i Europa, så selv hvis det kun er for stranden alene, du vælger at tage til Alcudia, er det helt klart det værd.

Næsten uanset hvor i Alcudia du vælger at bo, er der gode chancer for, at du maks har 10 minutters gang til stranden.

Fantastiske restauranter

Så er der naturligvis også rig mulighed for at blive forkælet på lækre restauranter, der serverer mad i topklasse. Der er hundredvis af restauranter i byen, som du kan vælge imellem, og de er alle klar til at give dig en uforglemmelig aften, hvor I bare skal læne jer tilbage og nyde livet.

Der er lange traditioner for at gå ud at spise, når du er i Sydeuropa, og i Alcudia er det ingen undtagelse. Derfor skal du altså ikke bekymre dig om at skulle lave mad selv, da det bare er med at komme på restaurant, nu hvor der er så stort og bredt et udvalg at vælge imellem.

Masser af liv i byen

Alcudia er også en by, der byder på masser af liv stort set hele dagen, og ikke mindst om aftenen også. Der er en del barer og diskoteker, som det yngre klientel nok vil være glade for at kunne tjekke ud.

Så hvis du på et tidspunkt bliver lidt træt af bare at sidde og slupre cocktails i dig i poolbaren eller på stranden, kan du jo prøve en af de mange lækre drinks, de serverer på barerne rundt omkring i byen.

Mange lækre hoteller

Når du skal til Alcudia, skal du ikke være bange for, at du ikke kan komme til at bo godt og lækkert. For der er nemlig rigtig mange lækre hoteller i Alcudia. Der er mange 4- og 5-stjernede hoteller, der er klar til at byde dig velkommen, så du kan få en uforglemmelig ferie.

Der er også gode muligheder for at finde et hotel med all inclusive, hvis du bare gerne vil kunne blive på hotellet og ikke gider at rende rundt for at finde restauranter hver aften. Så kan du bare spise dine tre måltider på hotellet og ellers nyde omgivelserne. Det er helt op til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go to Top