Feriebolig Mallorca

Hvis du gerne vil på ferie på Mallorca, kan det være oplagt at lede efter en feriebolig frem for bare at booke dig ind på et hotelværelse. Det giver en helt anden frihed at have en hel feriebolig til rådighed. Her har du blandt andet et helt køkken, hvor du kan lave mad, hvis du gerne vil have mulighed for det. Mange hotelværelser er bare udstyret med et tekøkken, hvor du ikke kan lave meget andet end en kop kaffe.

Så i stedet for at booke et hotel næste gang, bør du måske kigge lidt nærmere på muligheden for at leje en feriebolig.

Ofte billigere end hotel

Foruden at have eget køkken, er det også ofte billigere at booke en ferielejlighed i stedet for hotelværelser – især hvis I er flere, der skal afsted på ferie sammen. Skal I en håndfuld afsted, kan det være, I har behov for at leje tre-fire hotelværelser for at kunne være der. Men lejer i en feriebolig, kan I bare booke en bolig, hvor I alle kan være under samme tag med hver sit værelse.

Der er masser af store ferieboliger, hvor der kan sove 10-20 mennesker. Og det er ofte billigere at gå sammen og booke end at booke hver sit hotelværelse.

Det skal du huske at kigge efter når du booker

Når du booker din feriebolig, er det vigtigt at kigge efter en række ting og funktioner, som du gerne vil have med, når du skal bo der i længere tid. Det kan være ting som internet, parkering eller garage til bil, fjernsyn, terrasse, grill og aircondition bare for at nævne nogle stykker.

Langt de fleste ferieboliger har listet alle deres specifikationer i deres annonce, så det burde være nemt at danne dig et overblik over den enkelte bolig.

Book din feriebolig nemt og hurtigt på Airbnb

Hvis du gerne vil gøre det så nemt som muligt for dig selv at booke en feriebolig, skal du bare bruge Airbnb. Derinde kan du nemt søge efter ferieboliger på Mallorca, og med få klik kan du booke dig ind i din ønskede bolig.

Derefter skal du bare vente på, at værten godkender din reservation. Det plejer som regel ikke at tage meget mere end en times tid, alt afhængig af tidspunktet hvor du booker.

Pas på med at booke direkte igennem Facebook

Det er altid en god idé at booke igennem officielle sider som Airbnb i stedet for at booke igennem grupper på eksempelvis Facebook, da du aldrig ved, hvem der sidder i den anden ende.

I disse tilfælde er det vigtigt aldrig at betale for noget, du ikke har beset. For så kan du risikere, at du kommer til at stå foran boligen uden nogen til at tage imod dig, når du kommer frem, og uden et telefonnummer at kunne ringe til. Her er du dækket ind, hvis det skulle ske via en booking over Airbnb.

Mange danskere udlejer ferieboliger på Mallorca

Hvis du vil leje din feriebolig på Mallorca af private, kan det være, du kan finde en dansker, gerne vil leje sin bolig ud til dig, og som er til at stole på. Der er mange danskere, der har ferieboliger på Mallorca, og mange af dem lejer dem ud, når de ikke selv bruger dem.

Så det kan jo være, at du kender et eller flere par, der har en feriebolig på den spanske ø, de gerne vil leje ud til dig. Så er det jo også muligt at gøre det på den måde.

Lej en bil og få flere muligheder

Hvis du finder en bolig oppe i bjergene eller langt væk fra byerne, kan det være en god idé at leje en bil, mens du er på Mallorca. I hvert fald hvis du gerne vil ud og se noget, eller bare ikke gider at gå en time frem og tilbage, hvis du skal handle ind.

Du kan nemt booke en bil i lufthavnen og dermed køre direkte hen til din feriebolig. Så afleverer du bare bilen igen i lufthavnen, når du skal hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go to Top