Billeje Mallorca

Hvis du gerne vil have nemt ved at komme rundt på øen, mens du er på Mallorca, kan det være en god idé at leje en bil, mens du er der. På den måde skal du ikke bekymre dig om at tage bussen eller bruge alle dine penge på taxature, når du gerne vil fra et sted til et andet under din ferie.

Det koster ikke særlig meget at leje en mindre bil, og hvis I bare er 2-5 personer, behøver I jo ikke mere end en mindre bil til at køre jer rundt. Der er ingen grund til at skulle have en luksusbil, med mindre du selvfølgelig brænder efter at leje sådan en.

Lej din bil allerede i lufthavnen

Der er ingen grund til at vente med at undersøge mulighederne for at leje en bil, til du først er ankommet til dit hotel eller til din feriebolig. Du kan allerede leje den i lufthavnen. På den måde har du også lufthavnstransport lige ved hånden, og du er fri til at køre direkte til dit hotelværelse eller den bolig, du har lejet.

Det kan i så fald være en god idé at leje bilen under hele dit ophold, så du bare skal smide den i lufthavnen, når du kommer tilbage igen, i takt med at du skal hjemad.

Book din foretrukne bil hjemmefra

Hvis du gerne vil have et stort udvalg af biler at kunne vælge imellem, kan det være klogt at booke din bil allerede hjemmefra. Venter du til, du er i lufthavnen, er det ikke sikkert, der er lige så mange biler til rådighed, og så kan du ende med at nøjes med at vælge blandt et snævert udvalg.

Så er der en bestemt bil, du meget gerne vil leje, kan det være klogt at booke den hjemmefra og i god tid, så der er gode chancer for at få den.

Få mulighed for at køre rundt på øen

Med en bil er der også gode muligheder for at kunne køre rundt på øen selv og se på de mange seværdigheder, der nu engang er. Mallorca er en fantastisk smuk ø, og der er rigtig mange aktiviteter rundt omkring på øen, du kan køre til. Og det er bare meget nemmere at gøre det i en bil, du har lejet, i stedet for at skulle tage bus eller taxa.

Med bilen bestemmer I også selv, hvornår I vil afsted. Der er mange, der vælger at booke ture igennem rejse- eller turistbureauer, og så er der et bestemt tidspunkt, hvor du skal stå klar, og der er et aftalt tidspunkt, bussen går hjem igen. Med en lejet bil har du meget mere frihed.

Få mulighed for at køre rundt på øen

Få mulighed for at køre rundt på øen

Nemmere at booke ferieboliger væk fra byerne

Det bliver også nemmere for dig at booke en feriebolig uden for byen, da du med en lejet bil meget lettere kan komme frem og tilbage fra din bolig og ind til byen, stranden eller hvor du nu gerne vil hen.

Uden en bil kan det være problematisk at bo i længere tid ude på landet eller oppe i bjergene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go to Top