3 tips til ferien på Mallorca

3 tips til ferien på Mallorca

Vil du gerne have en rigtig god sommerferie i år, kan det være oplagt at købe en tur til Mallorca. På Mallorca finder du rigtig mange fede hoteller, en masse sandstrande, smukke bjerge og en masse dejlig natur. Har du aldrig prøvet at være på Mallorca før, må du ikke snyde dig selv for sådan en tur. Alle bør opleve Mallorca mindst en enkelt gang i deres liv, og når du først har været der en gang, er der rigtig store chancer for, at du ender med at vende tilbage til øen igen på et senere tidspunkt. Alle bliver vilde med Mallorca.

Find et godt hotel – men tænk på beliggenheden

Til at begynde med skal du jo finde dig et hotel, hvor du kan overnatte på, når du er på ferie på Mallorca. Der er mange rigtig gode og flotte hoteller på øen, så det burde ikke være svært for dig at finde et sted, hvor du har lyst til at være på ferie.

Det er dog en god idé også at tænke på beliggenheden af hotellet. For hvis du gerne vil på stranden tit, kan det jo være godt at vælge et hotel direkte ned til stranden.

Planlæg en masse udflugter

Mallorca har så meget at byde på. Selvom det kan være fedt at ligge ved stranden en hel dag, bør du også tage dig tid til at komme ud at se noget af øen, hvis du har lyst til det.

Der er mange pakker med udflugter, som du bare kan købe, hvis du har lyst til det. Ellers kan du også sætte dig ned og bruge tid på at planlægge dine egne udflugter, hvilket nemt kan lade sig gøre, hvis du fx har bil til rådighed, mens du er på ferie på Mallorca.

Den perfekte ø at cykle på

Er du glad for at cykle, og har du en racercykel herhjemme, som du gør brug af jævnligt, kan det være en god idé at tage til Mallorca for at cykle. Det er der mange danskere, der vælger at gøre hvert eneste år, og det er et af de bedste steder at træne i hele verden. Det er også en af grundene til, at mange professionelle tager til øen for at træne. Så søger du en aktiv ferie, er det uden tvivl et godt bud på en god aktivitet på Mallorca.

Find grå mørklægningsgardiner her.