Mallorca er en af de feriedestinationer, som gennem årevis har henrykket danske charterturister, når de skulle vælge, hvor den årlige sommerferie skulle gå hen. Mange danske charterturister er kommet der gennem adskillige år og øen kan blive ved med at fascinere år efter år. Men hvad er det, der gør Mallorca rejser så populære?

En af grundene er øens beliggenhed. Det tager kun ca. 4 timer at flyve til Mallorca, uanset om man flyver fra Aalborg Lufthavn eller fra Københavns lufthavn. Det vil sige, at man i løbet af kun 4 timer kan komme fra det kolde og regnvåde Danmark, ned i sydens sol og sommer og derefter finde den nærmeste pool eller liggestol og så ellers bare gå i gang med at nyde livet. Meget lettere bliver det ikke.

En anden grund er det fantastiske klima på Mallorca. Mallorca rejser er som regel forbundet med masser af sol og godt vejr og øens placering i Middelhavet og lidt i læ af det Europæiske kontinent, gør, at der er gode muligheder for at nå høje temperaturer. Så hvis man er typen, der elsker sol og varme, så er Mallorca rejser helt klart noget at det, der trækker. Også hvis du leder efter afbudsrejser.

Derudover er der en selvforstærkende effekt forbundet med øens popularitet. Netop da Mallorca har været et populært rejsemål gennem rigtig mange år, så er der i dag masser af daglige afgange ti Mallorca fra forskellige destinationer i Danmark og dermed er der masser af pakkerejser, som har Mallorca som rejsemål. Dermed bliver det også meget let at få en rejse til Mallorca til fornuftige penge og det tiltaler mange danske charterturister.

Der er intet, der peger på, at Mallorcas popularitet er nedadgående, så der er ingen tvivl om, at det mange år frem vil være muligt at bestille Mallorca rejser.