Hvis du skal på ferie på Mallorca, så har du garanteret allerede fundet kameraet frem, ladet det op og sikret dig, at der er masser af plads på hukommelseskortet til de mange feriebilleder, som du skal have taget. Sådan foregår det nemlig i langt de fleste tilfælde. Der bliver taget flere og flere billeder, når danskerne er på ferie og ét spørgsmål står ofte tilbage, når man kommer hjem fra ferien – Skal billederne fremkaldes, eller skal de blot gemmes på computeren?

Der er en ret stor tendens til, at langt de fleste af de billeder, som bliver taget aldrig nogensinde bliver fremkaldt. De bliver som regel liggende på en computer i et mere eller mindre tvivlsomt bibliotek, hvor der måske ikke er helt styr på, hvad folderen indeholder og hvad filen skal hedde. Dette er en skam og det resulterer ofte i, at de færreste får vist deres feriebilleder til nogen, men at de blot deler de allerbedste på deres Facebook profil.

Et godt råd vil være, at du fremover udvælger de allerbedste af dine feriebilleder og så får disse fremkaldt på nettet. På den måde får du noget håndgribeligt, som du kan tage frem fra hylden af og til. Samtidigt er det langt mere hyggeligt at se billeder på denne måde, hvis man får besøg og snakken falder på den seneste ferie til eksempelvis Mallorca.