Skal du til Spanien, og vil du gerne leje en bil, når du kommer frem, så du lettere kan komme rundt, er det intet problem.

Ofte er der biludlejningsfirmaer i lufthavnen, så du kan sætte dig direkte ind i din bil, efter du er kommet gennem lufthavnen.

Du kan enten vælge at booke din bil hjemmefra, eller du kan gå op til skranken hos en af de mange udlejningsfirmaer og booke en bil, når du kommer frem.

Det mest sikre er at booke din bil hjemmefra, så du er sikker på, den står der, når du lander. Så har du også et større udvalg at vælge mellem.

Har du brug for hjælp til at beslutte dig for, hvilken bil du skal leje, når du kommer til Spanien, kigger vi herunder kort på fire af de modeller, der hyppigt bliver valgt, når danskerne skal leje bil i syden.

Opel Mokka

Den første model er en Opel Mokka. Her får du den rigtige følelse af en firehjulstrækker, og den er praktisk for dig, der måske skal op og køre i højderne.

Der er masser af plads, og bilen er rummelig til hele familien. Derudover er den tit spækket med en masse lækkert udstyr, som gør turen meget mere behagelig.

Fiat 500

Vil du hellere leje en smart lille bil i stedet, bør du gå efter at leje en Fiat 500. Med bilens unikke design er det ofte en favorit hos turisterne, når de skal drøne rundt i de små spanske byer.

En Fiat 500 vil være for lille til en behagelig tur for hele familien samt bagage. Men den er praktisk for dig, der bare skal bruge den til og din eventuelle partner.

Audi A3

Må der gerne være lidt fart på, kan du også overveje at gå efter en Audi A3. Er du vant til at køre i en gammel spand herhjemme, kan det være rart at prøve en af de dyrere mærker, når du er på ferie.

En Audi A3 giver en masse køreglæde, hvilket gør det til en sjov oplevelse at drøne rundt på Solkysten.

Volkswagen Touran

Skal der være lidt størrelse på bilen, kan du også vælge at leje en Volkswagen Touran TDI, Her er komforten og sikkerheden i top, og du kan nyde at sidde i en stor bil med foden blødt plantet på speederen.

Her får du god benplads og samtidig plads til ungerne, hvis de skal med. Bagagerummet er også i en pæn størrelse, så den er oplagt at køre direkte ud fra lufthavnen i.

Det er ikke sikkert du får din drømmebil

Vær altid opmærksom på, at det ikke er sikkert, du kommer til at køre i den bil, du vælger hjemmefra.

Mange biludlejningsfirmaer skriver gerne under bookingprocessen, at de ikke kan love, at lige netop den bil står klar, når du kommer, men at der kan være lignende biler.

Så har du valgt en stor bil, burde der gerne stå en anden stor bil til rådighed, hvis dit førstevalg ikke er muligt.

Læs altid det med småt

Og så skal du huske altid at læse det med småt, når du skal leje en bil. Det gælder uanset om du lejer en bil herhjemme eller på din ferie.

Vær sikker på, hvor du skal aflevere den, hvornår du skal aflevere den, og hvad du skal gøre med nøglerne. Disse småting kan være kedelige at læse, men det er godt at have skrevet ned eller printet ud, så du på ferien ikke kommer til at stå med håret i postkassen.

4 populære lejebiler når du skal til Spanien

4 populære lejebiler når du skal til Spanien