Drømmer du om at rejse væk fra hverdagen og holde ferie i sydens sol? Så er du langt fra den eneste. Vintersæsonen er lige startet, og coronavirus har stadig et godt tag i både Danmark og verden. Der er derfor sat en midlertidige stopper for fornøjelsesrejser til skønne feriedestinationer. Men derfor kan man jo godt drømme om, hvor turen skal gå hen, når verden atter er et sikkert sted at rejse i.

Er du i tvivl om, hvor din næste ferierejse skal gå hen? Så får du her fem gode grunde til at lade turen gå mod Mallorca.

1. Mallorca er et ferieparadis

Hvis du drømmer om sol, afslapning, god mad og lækre drinks, så burde Mallorca være din drømmedestination. Øen har taget imod turister de sidste mange år, så du kan trygt regne med at servicen er i top. Om du er til strand eller pool, gourmet eller buffet, afslapning eller action, så finder du det på Mallorca.

2. Overskuelig rejsetid

Med en geografisk placering syd for Frankrig og øst for den spanske kystlinje, så er rejsetiden i et fly ganske overkommelig, når du kommer fra Danmark. Fra du ankommer i lufthavnen, går der ikke mange timer, før du ligger ved poolen og soler dig.

3. Du kan let komme rundt på øen

Mallorca er en ø af en overkommelig størrelse. Det betyder, at du let kan tage på eventyr på egen hånd. Du kan leje en bil og tage et smut til hovedstaden Palma eller kigge dig lidt omkring og opleve den spanske natur. Og alligevel kan du snildt være tilbage på hotellet til aftensmad. Du skal nemlig ikke køre ret langt for at opleve øens attraktioner.

4. Du kan slå to fluer med ét smæk

Hvis du under corona-nedlukningerne har gået derhjemme og spottet fejl og mangler i dit hjem, så kan du booke et sjak håndværkere til foråret. Trænger dit hus til et nyt tag, kan du sætte dig på et fly mod varmere himmelstrøg på Mallorca og glæde dig til at komme hjem til et færdigt resultat. Dansk-tagservice.dk kan f.eks. lægge et helt nyt tag på dit hus, mens du soler dig ved polen. Det er ren luksus.

5. Inviter hele familien

Har du en stor familie med mange forskellige interesser, så er der aktiviteter for enhver smag på Mallorca. Der er både mulighed for, at sportsentusiasten kan tage på fitnessferie, børnene kan hygge sig med aktivitetspersonalet, mor kan slappe af ved poolen med et spændende dameblad, og så kan hele familien samles over aftensmad. Det spanske køkken byder på et væld af smagsoplevelser for både store og små. Så det er bare med at komme afsted.

5 gode grunde til at rejse til Mallorca

5 gode grunde til at rejse til Mallorca