Guide til at finde de billigste flybilletter

Guide til at finde de billigste flybilletter

Når man skal ud at rejse, vil man altid gerne finde de bedste priser på rejsen. Særligt flybilletterne kan du spare rigtig mange penge på, hvis du følger nogle helt enkle råd. Læs med her og find ud af hvordan du kan spare mange penge på din næste flyrejse.

5 gode råd til at spare penge

Vi tager udgangspunkt i, at du søger fly til Kreta, fordi dette er din næste feriedestination. Det kan også være alle mulige andre destinationer, da de følgende råd er universelle.

Brug en rejsesøgemaskine

Ved at bruge en rejsesøgemaskine får du tilbud fra mange forskellige rejse- og flyselskaber. Dette kan danne et nemt overblik over de billigste priser og vælge de afgange, der passer dig bedst.

Tjek forskellige lufthavne

Har du mulighed for at flyve fra flere forskellige lufthavne, kan dette være en god mulighed for at spare penge. En flybillet kan være billigere i en anden lufthavn, selvom det er indenfor det samme land. Det er også vigtigt at huske at indregne transportomkostninger til og fra lufthavnen og evt. parkeringsafgift.

Bestil 6 uger inden afrejse

Ved at bestille ca. 6 uger inden afgang kan du som hovedregel få de billigste billetter. Jo tættere på afgang, du kommer, desto dyrere bliver de. En regel har som altid en undtagelse, da der kan være kampagner og tilbud, som gør flybilletterne billige kort tid op til afgang.

Rejs på en tirsdag

Undersøgelser har vist, at det ofte er billigt at rejse på en tirsdag, og at du helst skal undgå at rejse fredage og søndage.

Find korte flyvninger

Jo kortere en flyvning er, desto billigere vil den også ofte være, f.eks. til Berlin, London, Paris eller Amsterdam. Du kan dog finde lange flyvninger billigt, hvis konkurrence er stor blandt flyselskaberne.