Hvert år rejser rigtig mange danskere afsted på ferie til Mallorca. Mallorca har i mange år været en af danskernes favorit feriedestinationer, og det forstår man godt, hvis man først har besøgt den spanske solskinsø. På Mallorca er vejret næsten altid godt, og der er massevis af aktiviteter at tage sig til, uanset om man er til afslapning på stranden, lange gåture eller klassisk familieferie.

Her på siden finder du al den information om Mallorca, som du har brug for, inden du pakker kufferten og rejser ned til spansk sol og sommer. For at få mest muligt ud af din rejse til Mallorca, er vejrforholdene naturligvis en faktor, som du bør tage højde for og have med i dine overvejelser. Ligesom vejret har stor betydning for, hvad man kan foretage sig herhjemme, har vejret naturligvis også stor betydning for, hvordan din Mallorca-ferie bliver.

Læs med herunder, og få mere information om, hvornår det er er bedst at besøge Mallorca. Vi giver også gode råd til, hvad du skal huske, inden du tager afsted til Spanien.

Mallorca

Tag afsted til sol og sommer

Når det kommer til vejret på Mallorca, kan man først og fremmest sige, at det overordnet set er meget stabilt. Det betyder, at du sjældent vil komme ned til vejrmæssige overraskelser og pludselig kulde og regn, når du besøger Mallorca. Det varme sommervejr starter i foråret omkring marts og april, og varmen varer ofte ved helt ind i efteråret. Hvis du rejser til Mallorca i oktober, kan du altså stadig være heldig at blive mødt af sol og varme.

At være turist på Mallorca er naturligvis sjovere, hvis solen skinner fra en skyfri himmel. Dog er visse aktiviteter bedst egnede i de måneder, hvor det ikke er allervarmest. Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan opleve på Mallorca på netop det tidspunkt, hvor du besøger øen, kan du finde meget mere information og tips til din Mallorca-ferie her.

Husk det hele før og under Mallorca-ferien

Både før du rejser på ferie, og når du ankommer til din destination, er der en række overvejelser, som du med fordel kan gøre dig for at få den bedst mulige ferie. Forud for din ferie bør du eksempelvis overveje, hvem der passer dit hus og have derhjemme, mens du er væk. Når du ankommer med flyet til din destination, er det desuden godt at kende en smule til stedet, så du hurtigt og nemt kan finde frem til det, du søger. Find her masser af gode råd til din Mallorca-ferie såvel som andre rejsedestinationer rundt om i verden og herhjemme i Danmark. Med lidt forberedelse til turen vil du sandsynligvis opnå en endnu bedre ferie.