Hvis du gerne vil leje en bil med anhængertræk i udlandet, kan det godt lade sig gøre. Dog kan der være enkelte udlejningsfirmaer, der ikke tilbyder det, men det plejer du som regel at kunne finde ud af inde på firmaets hjemmeside eller ved at kontakte det enkelte udlejningsfirma.

Der kan være mange grunde til at leje en bil med anhængertræk i udlandet. Skal du eksempelvis en tur til Mallorca, og vil du gerne prøve noget andet end at sove på et hotel, kan du jo muligvis undersøge mulighederne for at leje en campingvogn eller en teltvogn, som skal monteres på bilen via anhængertrækket.

Ikke alle tilbyder det

Vær dog opmærksom på, at ikke alle biludlejningsfirmaer tilbyder det, så det er en rigtig god ide at undersøge mulighederne for det hjemmefra, så du ikke ender med at stå hos et firma, der ikke har sådanne biler på lager eller til rådighed.

Er du i tvivl om, hvorvidt det udlejningsfirma, du har tænkt dig at bruge når du kommer frem, tilbyder det, kan det være en god ide at ringe eller skrive til dem hjemmefra, så du er sikker på, at du kan få den mulighed, når du skal leje en bil af dem, når du kommer frem.

Muligvis behov for direkte kontakt til udlejningsfirmaet

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt, at du tager direkte kontakt til firmaet for at kunne leje en bil med anhængertræk. Det er ikke en form for ekstraudstyr, du bare kan vælge til og fra på deres hjemmeside, når du søger efter ledige biler, som du kan leje.

Et udlejningsfirma som Hertz tilbyder eksempelvis kun biler med anhængertræk ved kontakt direkte via telefon. Så selvom firmaet ikke tilbyder biler med monteret anhængertræk via deres hjemmeside eller søgeformular, betyder det ikke, at du ikke kan få dine ønsker opfyldt ved at ringe til dem.

Som regel kun på større biler

Vær opmærksom på, at når du skal have en bil med et anhængertræk, har du typisk ikke et lige så stort udvalg af biler at kunne vælge imellem. Det er som regel kun større biler, der har anhængertræk, og de større biler koster typisk også det mere i dagsleje.

Så du skal bare være forberedt på, at din samlede pris for at leje en bil med anhængertræk kan være en del højere, end hvis du bare havde lejet en almindelig bil uden træk.

Anhængertræk på lejebiler i udlandet findes som regel kun på større biler

Anhængertræk på lejebiler i udlandet findes som regel kun på større biler